Skip navigation MENU

Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Bekijk ook eens de ‘instructievideo’s en documentatie‘. Heb je een andere vraag, laat ons dit dan weten. Dit kun je eenvoudig doen via het contactformulier.

Waar vind ik de Studielink MI App?

De Studielink Management Informatie App wordt in een beveiligd webportaal aangeboden en is te benaderen via de volgende link: www.tigplatform.nl.

Hoe krijg ik toegang tot de Studielink MI App?

Om de Studielink MI App te kunnen openen, dien je geabonneerd te zijn op de Studielink MI App.

Hoe kan ik me abonneren op de Studielink MI App?

Nieuwe gebruikers kunnen door de Studielink Coördinator van jouw eigen (onderwijs)instelling worden aangevraagd bij het team Managementinformatie. Indien je niet weet wie binnen uw eigen instelling de Studielink Coördinator is, neem dan contact op met het Studielink Bedrijfsbureau. Zodra jouw aanvraag compleet is, ontvang je per e-mail de inloggegevens.

Hoe open ik de Studielink MI App?

Ga naar www.tigplatform.nl en vul in het startscherm jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik dan achter het wachtwoord op de pijl. Je krijgt vervolgens de applicatie(s) te zien waar je toegang toe hebt. Klik op het icoon ‘Studielink MI’ om de Studielink MI App te openen.

Waar vind ik meer informatie over de Studielink MI App?

Op de pagina ‘Documentatie en Video’s zijn diverse video’s en handleidingen te vinden. De ‘Werkinstructie Studielink App’ beschrijft in detail elk scherm uit de Studielink MI App.

De filmpjes leiden je rond in de Studielink MI App en laten je zien:
– Hoe je kunt inloggen op de Studielink MI App.
– Waar je de draaitabellen en telbestanden kunt vinden én hoe je deze kunt downloaden of exporteren.
– Welke informatie je kunt vinden in het managementinformatie dashboard en de overige schermen.

De werkinstructie en filmpjes zijn ook te benaderen vanuit de Studielink App. Zie het scherm ‘Handleiding’.

Ik wil meer weten over het Telbestand

Indien je meer wilt weten over hoe je de gepresenteerde data en/of gedownloade Telbestanden dient te interpreteren, kun je contact opnemen met het team Managementinformatie.

Ik kan het TIG Platform niet bereiken

Indien je het webportaal www.tigplatform.nl niet kunt bereiken, stuur een e-mail naar de supportafdeling van The Implementation Group: support@tignl.eu. Vermeldt dan in het Onderwerp: “Studielink MI App” en geef een omschrijving van jouw probleem. Voeg eventueel een screenshot toe van de foutmelding.

Ik kan niet inloggen op het TIG Platform

Indien je wel beschikt over een inlognaam en wachtwoord maar het  niet lukt om de Studielink MI App te openen, stuur dan een e-mail naar de supportafdeling van The Implementation Group: support@tignl.eu. Vermeldt dan in het Onderwerp: “Studielink MI App” en geef een omschrijving van het probleem. Voeg eventueel een screenshot toe van de foutmelding.

Ik zie mogelijke fouten in Studielink data

Het kan sporadisch voorkomen dat bij de productie van de Studielink telbestanden iets mis is gegaan. Indien je constateert dat bepaalde data in de Studielink App onjuist is, neem dan contact op met het team Managementinformatie.